Majstrovstvá Slovenskej republiky v minivolejbale žiakov a žiačok ZŠ – 13. jún 2018

Nádherné vyvrcholenie minivolejbalu žiakov a žiačok ZŠ (rok narodenia 1.1.2005 a mladší) sa uskutočnilo v Trenčíne dňa 13. júna 2018. Hralo sa v dvoch telocvičniach súbežne, dievčatá v MŠH a chlapci vo vedľajšej telocvični.
Obidve naše družstvá odchádzali na školské Majstrovstvá SR v minivolejbale s tými najvyššími cieľmi: mať radosť z hry, vychutnať si atmosféru školských MSR, spoločne si užiť postup obidvoch družstiev a zavŕšiť ho ziskom medailí. Naplniť tieto ciele sa malo podariť za pomoci telocvikárskeho dua Mgr. Radoslava Urbančoka a Mgr. Miroslava Straška.
Dievčatá cieľ splnili. Zvládli dva tajbejkové zápasy v skupine a potom to už bolo športové divadlo ako z učebnice. Skutočná lahôdka pre volejbalového diváka, ale aj laika. Divadelné predstavenie, v ktorom herci nesklamali režiséra a splnili všetky svoje role do poslednej bodky, boli základom k získaniu titulu: MAJSTER SLOVENSKA v minivolejbale žiačok ZŠ.
Chlapci prehrali dva tajbrejkové zápasy v skupine a boli von z hry o medaily. Sklamanie bolo o to väčšie, že súperi neverili, že chlapci nehrávajú minivolejbal súťažne. Družstvo z Prešova skončilo na 3. mieste a prehra v tajbrejku 15:17 z prvého zápasu v skupine mrzí dodnes. Útechou nemedailového 6. miesta bol aspoň fakt, že súperi sa s nami lúčili so slovami: “Čaute, streteme v sobotu na klubových MSR a neveríme, že tam nebudete!”

Mgr. R. Urbančok

Fotogaléria:

Komentáre sú zatvorené

Komentáre sú zatvorené. Momentálne nemôžete komentovať tento príspevok.