Postup ZŠ Slobody Poltár na Majstrovstvá Slovenskej republiky v prehadzovanej a minivolejbale žiakov a žiačok ZŠ

Prvý najnáročnejší postup na Majstrovstvá SR sa zrodil na krajskom kole v prehadzovanej žiakov a žiačok 1. stupňa ZŠ, ktoré sa konalo dňa 21. mája 2018 v Slovenskej Ľupči. Vo finálovom zápase s Banskou Bystricou zažili Poltárčania na konci tajbrejku rozprávkový obrat. Športové šťastie si vybralo za víťaza zmiešané družstvo chlapcov a dievčat z Poltára.
Nekonečnú radosť z prvého postupu na Majstrovstvá SR v tomto školskom roku vystriedalo obrovské sklamanie z 2. miesta na krajskom kole vo vybíjanej mladších žiačok (rok narodenia 2005 a mladšie), ktoré sa konalo dňa 23. mája 2018 v Poltári. Na krajské kolo postúpilo družstvo z okresu Poltár po prvýkrát v dvadsaťročnej histórii vybíjanej. Kalokagatia bola na dosah. Ale športové šťastie opustilo naše dievčatá práve vo finálovom zápase a Zvolen zvíťazil.
Druhú radosť z postupu na Majstrovstvá SR mali mladšie žiačky po víťazstve na spoločnom krajskom kole Banskobystrického a Žilinského kraja v minivolejbale, ktoré sa konalo dňa 28. mája 2018 v Poltári. Bola to malá náplasť na nevydarený finálový zápas vo vybíjanej.
Tretí skvelý výsledok dosiahli mladší žiaci, ktorí postúpili z 2. miesta na Majstrovstvá SR po skvelom výkone na spoločnom krajskom kole Banskobystrického a Žilinského kraja v minivolejbale, ktoré sa konalo dňa 29. mája 2018 v Slovenskej Ľupči.

Mgr. R. Urbančok

KK: Minivolejbal mladšie žiačky – 28. máj 2018:

KK: Minivolejbal mladší žiaci – 29. máj 2018:

Komentáre sú zatvorené

Komentáre sú zatvorené. Momentálne nemôžete komentovať tento príspevok.